Usunięcie lub inne wrażliwe działania mogą spowodować wyświetlenie krótkiego potwierdzenia. Niektóre obszary korzystają ze wspólnej usługi potwierdzeń (to samo spojrzenie na finanse, sprzedaż, bilety i nie tylko). Przeczytaj wiadomość, a następnie potwierdź lub anuluj.

